Develi Sevim Köylüoğlu Özel Eğitim Anaokulu
BAHÇELİEVLER MAH. ÇEVRE YOLU CAD. DEVELI SEYRANI KAMPÜSÜ SİTESİ SEVIM KOYLUOGLU ANAOKULU BLOK NO 11 DEVELİ / KAYSERİ

VİZYON

Vizyonumuz; Develi İlçesinde okul öncesi dönemde özel eğitime ihtiyacı olan çocuğa sahip ailelere ulaşarak, ailelerin çocukları ile birlikte eğitici ve faydalı etkileşim modelleri oluşturmaları, çocuklarının potansiyellerini en iyi şekilde kullanmalarını ve kendilerini ifade edebilme becerilerini kazanmalarını sağlayarak okul öncesi özel eğitim alanında önder ve rehber bir kurum olmaktır.

MİSYON

Misyonumuz; okulumuzda özel eğitim alan öğrencilerin gelişimlerini her açıdan destekleyecek eğitim uygulamaları, ailelerin bilgilendirilmesiyle okul aile işbirliğinin güçlendirilmesi ve eğitim kadromuzun meslekî gelişiminin sağlanması ile öğrencilerimizin gelişimsel olarak mümkün olan en iyi duruma getirilmesi ve özel eğitime ihtiyacı olan öğrencilerimizin zihinsel, duygusal ve bedensel olarak akranlarının düzeyine ulaştırmak.

Tam Gün

09.00-14.00